esmaspäev, 28. oktoober 2013

Home&Away



 Tere jälle !


Postitust kirjutan endiselt imelisest Sydneyst. Linn on selle 10 päevaga, mis ma nüüdseks siin veetnud olen juba armsaks saanud ning vaikselt hakkab ka linnapilt selgeks saama,et kus parasjagu olen või kuidas ühest kohast teise liikuda. Elu on siin pool maakera need esimesed päevad väga huvitav olnud ning tundub,et nii see ka jätkub. Kauaks Sydneysse täpselt jääme, ei oska öelda aga lähima 2 nädala jooksul tõenäoliselt kolime kuhugi väiksemasse kohta sest loodame leida töö kuskil farmis, et oma farmipäevad ka kirja saada.

Meil kolmel( minul, Loonal ja Kristiinal) on nende päevade jooksul koos nii tore olnud ja mul on nii hea meel,et just need tüdrukud minu reisikaaslasteks on. Iga päev me käime kuskil ja teeme midagi ning alati saab nalja.
Pean ka mainima kui mõnus on siin linnas sporti teha.Linn on puhas ja korras ning head meelt tekitab taevas särav päike. Oleme tüdrukutega ikka arutanud,et päris käest ära ennast lasta ei saa ja nii me siis üritamegi iga päev võimalikult palju jalutada ja ka joosta. Hommikuti oleme teinud pikema ringi, umbes 13 km kokku pargis ja linnatänavatel ning pärast on enesetunne nii hea.

Nüüd siis põhiteeema juurde. Nagu juba pealkirjast arvata võite siis jah, käisin selle üle maailma populaarse ja ka Eestis eetris oleva sarja "Kodus ja Võõrsil " rannas.Oma teekonda sinna alustasime 25.oktoober juba hommikul 11 paiku 2 tunnise bussisõiduga. Ja kusjuures see rannapiirkond kuulub veel Sydney alla nii,et kujutage siis ette kui suur see linn ikka on. Päriselt on selle ranna nimi Palm Beach ning tegemist on tõesti imelise rannaga. See päev oli unistuse täitumine.Suured helesinised ookeanilained, pehme liiv ja päike.Ideaalne. Peale selle oli seal palju rohelust ning ilmselgelt rikaste inimeste kaunid kodud. Olen alati ja ka praegu väga suur "Home&Away" fänn olnud ning seda kohta oma silmaga näha ja seal terve päev veeta oli minu jaoks tõeline elamus. Jalutasime tüdrukutega seal ringi ja muudkui ahhetasime.Nägime ka mõningaid võttepaiku nagu nt filmis olev surfiklubi ning sild koos kohvikuga. Teised võttepaigad asuvad üle Sydney kuskil laiali.  Kahjuks sellel päeval rannas filmimist ei toimunud, mis oli väike pettumus aga samas tahan sinna kindlasti tagasi minna kui võimalus tekib ning võib-olla õnnestub tulevikus siis ka koos filmimisega seal viibida. You never know !








Loodetavasti jäite postitusega rahule. Oma kallitele sõpradele ja perele saadan siit palju kallisid ning olge tublid !

Teie Loooora.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar